التفاعل
193
الجوائز
623
- تاريخ التسجيل
- 15 أوت 2010
- المشاركات
- 1,691
- آخر نشاط


المقادير
سمك بورى
بطاطس مقطعه ترانشات
حبه طماطم مقطعه حلقات
1 جزر مبشور
بقدونس مقطع
ليمون
ثوم وخل وكمون وملح للتتبيل
1 بصل كبيره مقطعه
زيت
نضع فى الصينيه ملعقتين زيت كبار ونرص البطاطس
نضع فوقيها الطماطم وقليل من البصل
نتبل السمك بالتتبيله ونعصر الليمون عليها
ونخلط البصل و الطماطم والجزر والبقدونس
نحشى السمك بالخلطه بتاعت الخضار
نرص السمك فى الصينيه بالشكل ده
نحط نصف كوب ماء
ورشه زيت خفيفه على الوش وندخلها الفرن
نطلعها بعد ما يكون لونها كده
وتقدم مع الارز ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
وبالهنا والشفا ...............
آخر تعديل بواسطة المشرف: