الوفية لربها
:: عضو منتسِب ::
- إنضم
- 26 ديسمبر 2011
- المشاركات
- 18
- نقاط التفاعل
- 2
- النقاط
- 3
سمك البانيه الرااااااااائـــ ع

المقادير:
2/1و1-كيلو سمك شرائح
2ليمون
ملح
بهارات وزيدي شويه كركم معاهم
2/1راس توم
4 او 5 بيض
دقيق
بقسماط او خبز مطحون

بعد غسل السمك نقوم بتبهيرهونعصر عليه الليمون والتوم
ونخلطه مع بعضه ونتركه حوالي ساعه او ساعتين

الطريقه:
ناخد شريحه السمك وننغطيها بالدقيق مع الضغط عليها

وبعدها بالبيض المخفوق

وبعدين بنغطيها بالبقسماط

ونبدا بالقلي

بع ما يستوي السمك نضعه عل ورق المطبخ ليمتص الزيت

نضع على طبق التقديم بعض اوراق الخس او القدونس
ونحط السمك فوقه مع شرائح الليمون وهدا شكله النهائي


المقادير:
2/1و1-كيلو سمك شرائح
2ليمون
ملح
بهارات وزيدي شويه كركم معاهم
2/1راس توم
4 او 5 بيض
دقيق
بقسماط او خبز مطحون

بعد غسل السمك نقوم بتبهيرهونعصر عليه الليمون والتوم
ونخلطه مع بعضه ونتركه حوالي ساعه او ساعتين

الطريقه:
ناخد شريحه السمك وننغطيها بالدقيق مع الضغط عليها

وبعدها بالبيض المخفوق

وبعدين بنغطيها بالبقسماط

ونبدا بالقلي

بع ما يستوي السمك نضعه عل ورق المطبخ ليمتص الزيت

نضع على طبق التقديم بعض اوراق الخس او القدونس
ونحط السمك فوقه مع شرائح الليمون وهدا شكله النهائي

