الغفران
:: عضو مُشارك ::
- إنضم
- 19 ديسمبر 2011
- المشاركات
- 242
- نقاط التفاعل
- 131
- النقاط
- 9
بسم الله الرّحمن الرّحيم
السّلام عليكُم ورحمةُ الله تعالى وبركاته
الحَبيباتُ في الله؛
/
\
/
طَبقٌ جَديدٌ،
ووصفة مُغذيّةٌ؛
فطائِر التّمر!
●●●●●●●●●●
السّلام عليكُم ورحمةُ الله تعالى وبركاته
الحَبيباتُ في الله؛
/
\
/
طَبقٌ جَديدٌ،
ووصفة مُغذيّةٌ؛
فطائِر التّمر!
●●●●●●●●●●
Dates in Pastry

Ingredients المقاير:
1 cup shredded cheddar cheese ( كأس من جبنة تشيدر مقّعة طوليّا ).
1/2 cup butter ( نصف كأس من الزّبدة ).
1 1/4 cups sifted flour ( كأس ورُبع من الطّحين المنخول ).
1/2 teaspoon cayenne pepper ( نصف مغرفة طعام فلفل حار ).
15 pitted dates ( حبّات من التمر منزوع النّوى ).
15 pecan halves ( جوز مقطّع نصفين ).
Directions ( الطّريقة ):
1. In a large stock pot add 1 tbsp butter to pan; melt and add chopped onions and diced mushrooms. Sauté long enough to blend flavors. Add broth, milk, and bay leaf. Simmer for 30 minutes.
2. Add lemon juice, salt and pepper. Melt remaining 6 Tbsp. butter, add flour in a cup of cold water and add to simmering soup while stirring constantly to avoid lumping. Simmer five minutes. Add heavy cream, freshly chopped parsley. Top with freshly
ـــــــــــ
حَفظكنّ اللهُ.