fleur du jour
:: عضو مُتميز ::
- إنضم
- 18 أفريل 2013
- المشاركات
- 528
- نقاط التفاعل
- 765
- النقاط
- 31
المقادير
دجاج بدون عظم او دهن ----كاسه خبز مطحون بقسماط----بيضه وحده ----بهارات فلفل اسود ---ملح --كمون ----بابريكا علشان اللون ----زيتون اسود او فلفل اخضر ---انا حطيت النوعين وفيكم تحطوا فلفل اسود حب ---حسب النكه -----المقادير حسب العائله ----
بنضعهن بالفود برسسنق ----او بخلاط اللحمه حتي ينعموا مع بعض
<span id="bubbleAd"><font style="font-family:verdana;font-size:16px;color:#000066;"><font face="Comic Sans MS"><font size="6"><font color="blue"><span id="bubbleAd"><font style="font-family:verdana;font-size:16px;color:#000066;"><font face="Comic Sans MS"><font size="6"><font color="blue">
دجاج بدون عظم او دهن ----كاسه خبز مطحون بقسماط----بيضه وحده ----بهارات فلفل اسود ---ملح --كمون ----بابريكا علشان اللون ----زيتون اسود او فلفل اخضر ---انا حطيت النوعين وفيكم تحطوا فلفل اسود حب ---حسب النكه -----المقادير حسب العائله ----
بنضعهن بالفود برسسنق ----او بخلاط اللحمه حتي ينعموا مع بعض
<span id="bubbleAd"><font style="font-family:verdana;font-size:16px;color:#000066;"><font face="Comic Sans MS"><font size="6"><font color="blue"><span id="bubbleAd"><font style="font-family:verdana;font-size:16px;color:#000066;"><font face="Comic Sans MS"><font size="6"><font color="blue">
آخر تعديل: