اسبفسار علشان العجينة

LINA DZ

:: عضو مُشارك ::
إنضم
25 ديسمبر 2012
المشاركات
137
نقاط التفاعل
159
النقاط
9
بنات ما عرفت متى اتوقف عن عجن العجينة

بدي اعمل كيك او ملاوي ....


بس ما اعرف متى اتوقف عن عجنها بيدي


اتوقف لما تكون طرية او لما تتماسك مع بعضها ؟؟


حضرت مرة عجينة ملاوي بس كانت طرية و تنحل بسرعة لما بكورها كرات صغيرة

كنت المها بالزيت علشان اكمل افتحها و اتعامل بيها


ليش ؟؟
 
رد: اسبفسار علشان العجينة

وعليكم السلام
الملاوي تقصدي المسمن ؟
لازم العجينة تدلكيها مليح مع اضافة الما تدريجيا ليها ...ماتبليهاش دفعة واحدة
ولازم تكون طرية لكن مش مرخوفة ياسر باش تساعدك
نوعية السسسميد مهمة جدا ..كلما كان من النوعية الممتازة كلما كانت النتيجة افضل
 
رد: اسبفسار علشان العجينة

نوعية السميد متوسطة

دلكتها حتى اصبحت بتتفرقع

بس مش متمسكة مابعرف ليه
 
رد: اسبفسار علشان العجينة

ممكن كثرتي الما
 
رد: اسبفسار علشان العجينة

تسلمي حبوبتي

راح اكرر الامر بشوف نتيجة
 
لإعلاناتكم وإشهاراتكم عبر صفحات منتدى اللمة الجزائرية، ولمزيد من التفاصيل ... تواصلوا معنا
العودة
Top