المقادير:
1-1/2ك سمك بوري
2-ملعقة كمون -ملح -فلفل
3-1ثمرة بطاطس تقطع شيبسي
4-عصير ليمون-ترنشات ليمون
5-ربطة كرفس مفري
6-مقدار1/2ملعقه ثوم مفري
7_1/2كوب فلفل اخضر حريف (حامي) مفري ناعم
2-ملعقة كمون -ملح -فلفل
3-1ثمرة بطاطس تقطع شيبسي
4-عصير ليمون-ترنشات ليمون
5-ربطة كرفس مفري
6-مقدار1/2ملعقه ثوم مفري
7_1/2كوب فلفل اخضر حريف (حامي) مفري ناعم
الطريقه:
1_يغسل السمك جيدا ويحشي بخليط من الكرفس المفري والفلفل والثوم والليمون والكمون ويغطي بترنشات الليمون والبطاطس الشيبسي
2_توضع في صاج مدهون بالزيت وتوضع في الفرن حتي يحمر لونها
3_ترش بخلطه الزيت والليمون والخل والكمون والثوم والتوابل والملح
4_يعاد الصاج الي الفرن مره اخري لمده 5 دقائق حتي تتشرب السائل وتقدم في سرفيس
2_توضع في صاج مدهون بالزيت وتوضع في الفرن حتي يحمر لونها
3_ترش بخلطه الزيت والليمون والخل والكمون والثوم والتوابل والملح
4_يعاد الصاج الي الفرن مره اخري لمده 5 دقائق حتي تتشرب السائل وتقدم في سرفيس
وبالهناء والشفاء
مع تحيات
فريق (4algeria)
مع تحيات
فريق (4algeria)