المقادير
راس شيفلور
فخض دجاج
250غ كفتة
حبة بصل
2سنينات ثوم
فخض دجاج
250غ كفتة
حبة بصل
2سنينات ثوم
حبة طماطم
فلفل اسود
ملح
كسبر يابس
100غ زبدة
فرماج رابي
فلفل اسود
ملح
كسبر يابس
100غ زبدة
فرماج رابي
[
طريقة التحضير
نطهى الشيفلور فى الماء والملح نصف طياب ونضعه جانبا فى طنجرة
نطهى الشيفلور فى الماء والملح نصف طياب ونضعه جانبا فى طنجرة
ناخد فخض الدجاج نقطع البصل والطماطم والثوم والتوابل فلفل اسود كسبر ملح الزبدة ونقلى الكل مع بعض لمدة 5دقائق
ثم نمرق ب2كؤوس مرق دجاج ونغلق عليها فى هده الاثناءنداوى الكفتة ونشكلها كيما حبيتى ونرميها فى الطنجرة
بعد ماتكون غلات لى تستوى على نار هادئة فى مول نحط فيه الشيفلور كامل وفى هاد الوقت تكون الكفنة والدجاج طابووتكون لاصوص نشفت شوية ونزيد نحط فوقو الكفتة و فخذ الدجاج والفرماج رابى ونحطو فى الفور يتحمر لمدة 20دقيقة وشهية طيبة